C. E. Tortosa - CHVNG Hipersimply 25-34 (JM)

El JUVENIL DEL CHVNG HIPERSIMPLY GUANYA

C. E. Tortosa – 25

CHVNG Hipersimply – 34

Alineació: Franc (P) – Eloi (9) – Martí (6) - Omar (2) – Jordi – Arnau M. (5)  Roger – Kirian (7) –Pere (2) - Gerard (3)

Fluix partit en defensa del juvenil del CHVNG Hipersimply que, per esgotament del rival que no disposava de canvis a la banqueta, va acabar guanyant a un Tortosa cuer junt amb el CHVNG de la Segona Catalana juvenil masculina.

Els vilanovins poc posats en el partit, encaixaven en els primers minuts quatre gols en quatre atacs del Tortosa, que contrarestaven amb dos gols, deixant un parcial al marcador de 4 a 2 en els primers cinc minuts de partit. Després el Vilanova va aprofitar dues aturades del Franc i una recuperació de pilota per sortir al contraatac i fer un parcial de 0 a 4 arribant al minut deu amb un marcador favorable de 4 a 6. A partir d’aquí el partit es va igualar i, en diverses ocasions, tots dos equips van empatar i disposar d’avantatges d’un o dos gols al marcador, acabant la primera part amb un 14 a 13 favorable als de Tortosa.

El segon temps va començar amb domini del Tortosa amb dos gols d’avantatge, fins que al minut vuit els del Garraf van empatar el partit a 19 gols. La resta del partit va estar dominat clarament pel Vilanova i aprofitant-se del cansament del rival, va anar augmentant l’avantatge al marcador a força de ràpids contraatacs i, fent un parcial de 6 a 14 en els vint darrers minuts, va acabar guanyant el partit per 25 a 34.