H. Vilamajor - CH Vilanova Hipersimply. 30 - 12 (JM)

Handbol Vilamajor – 30

CHVNG Hipersimply – 12

Alineació:

Franc – Eloi (1) – Martí (1) – Jordi – Arnau M. (5) – Roger – Kirian (1) – Joel – Iban O. (1)  Pere (1) - Gerard (2) – Ivan S.

Com ja ha passat en molts dels partits del juvenil del Vilanova Hipersimply, aquest segueix jugant a estones i torna a mostrar les dues cares de la moneda. Aquesta vegada però, al reves del que va passar a l’anterior partit, força bé en defensa i malament en atac i, com en el primer partit de lliga torna a ser apallissat pel Vilamajor.

Al primer temps els vilanovins van ser els primers en marcar però jugaven malament en atac, molt estàtics, sense determinació a l’hora d’encarar la defensa rival, poc encertats en els llançaments, amb moltes pèrdues de pilota, 16 en aquest temps, que en 7 ocasions va suposar encaixar un gol en contraatac. Fins al minut 20 no van marcar el segon gol, i darrer per a ells, d’aquest període. En canvi defensivament el CHVNG Hipersimply va estar bé, recuperant 6 pilotes i amb 4 aturades del porter entre altres coses, va aconseguir frenar el 52.6% dels atacs en transició del rival, encara que això no va ser suficient i al descans el partit ja estava decidit amb un ampli marcador de 16 a 2.

A l’inici del segon temps tot va seguir igual, el Vilamajor va anar sumant gols i al minut 8 el marcador ja era de 21 a 2. A partir d’aquell moment, de cop i volta, els de Vilanova es van deixar anar i en els darrers 20 minuts van fer un parcial de 9 a 10 per acabar perdent el partit per un clar 30 a 12.