CH Vilanova Hipersimply - CH Sant Just. 22-20 (SM)

VICTORIA MOLT LLUITADA DE L'HIPERSIMPLY

HIPERSIMPLY CHVNG  22 - CH SANT JUST 20 (11 – 9)

L'Hipersimply es retroba amb la victòria davant d'un bon Sant Just, rival directe per les posicions d'ascens, en un partit de nou marcat per les baixes vilanovines, però que serveix per mantenir-se amb totes les opcions de cara al final de temporada.

Va ser un partit bonic i intens, on els dos equips van lluitar al màxim per endur-se els punts en joc. Les defenses van superar en tot moment als atacs i els porters van fer una bona feina a les dues porteries. Amb tot aixó, l'Hipersimply, va anar en tot moment per davant en el marcador, excepte el 0 a 1 inicial i sempre va mantenir una renda de mínim dos gols, tot i que amb una mica més d'encert de cara a porteria, els blaus haguessin pogut trencar el partit ja a a primera part, però no van estar del tot lluïts en la definició, portant el marcador al descans d'11 a 9.

La segona part va ser molt semblant a la primera, amb la diferencia que els vilanovins, ràpidament van assolir una renda de tres gols al marcador i que van saber mantenir pràcticament tot el periode. El partit es va decidir a partir del minut 20, on els blaus van posar una marxa més a la defensa agafant 5 gols d'avantatge al minut 25, renda que ja va ser insuperable per al Sant Just, que tot i aixó va lluitar fins al final, aprofitant el cansament local per maquillar el resultat fins deixar-lo en el 22 a 20 final.