CH Vilanova Hipersimply - EH Sant Llorenç - Andrei Xepkin 44-32 (MA)

MOLT BON PARTIT DELS MES PETITS I NOVA VICTORIA

HIPERSIMPLY CHVNG 44 - EH Sant Llorenç - Andrei Xepkin 32

Els Alevins mantenen la bona ratxa i guanyen les quatre parts al sant llorenç.

El partit va començar amb intercanvi de joc en la que va ser la més disputada, als blaus els hi costava atacar, on perdien moltes pilotes, ja que el Sant Llorenç estava molt concentrat i fort en defensa, tot i aixó es va arribar a l'ultim minut amb empat al marcador, aquí va ser on la intel·ligència dels blaus els va portar a marcar en el seu atac i fer una bona defensa recuperant la pilota perquè no els marquessin cap gol. La part va finalitzar amb 10-9 al marcador.

La segona part va tenir un guió semblant tot i que els blaus van estar més endollats, el nostre porter va tenir un parell d'errades en llançaments fàcils d'aturar i això va portar a que els blaus haguessin de treballar més els atacs. Tot i així van fer un bon partit i a falta de 2 minuts guanyaven d'un. La intel·ligència dels que estaven en pista va ser la clau, sobretot el Seke que va liderar un atac que va durar més d'un minut per acabar entrant la pilota, els vermells van escurçar diferències però ja no hi havia temps per res mes. La part va acabar amb 9-8 al marcador.

La tercera i la quarta part van tenir un guió diferent, els de Sant Llorenç van abaixar els braços i els blaus van poder obrir molts espais en atac, cosa que juntament amb la bona defensa i l'encert dels porters va fer que no es patís gens per guanyar les dues per 11-6 i 14-8 respectivament.

Felicitar a tot l'equip per la feina feta i en especial a la porteria on el Roger i l'Adrià van ajudar moltísim a l'equip.

CHVNG: Roger, Adrià, David, Guille, Martí, Naím, Seke i Pol.