CH San Joan D'Espí- CH Vilanova Hipersimply. 30-27 (SM)

UNA INCOMPRENSIBLE ACCIÓ ARBITRAL DECIDEIX EL PARTIT

CH SAN JOAN D'ESPÍ 30 - HIPERSIMPLY CHVNG 27 (13 – 13)

Derrota vilanovina a Sant Joan d'Espí on els blaus han tornat a viatjar amb nomès 8 jugadors a causa de les lesions i compromisos laborals, fent molt complicat poder competir els partits al màxim nivell, tot i aixó l'Hipersimply ho ha donat tot i més i ha estat al partit fins els minuts finals on unes incomprensibles decisions arbitrals han decantat la balança per als locals.

La primera part ha estat molt disputada on nomès al començament els locals semblaven un pel millor i amb un parcial de 4 a 1 han marxat en el marcador. La reacció vilanovina no s'ha fet esperar i ràpidament han eixugat la diferencia empatant el partit i partir d'aquest moment fins el minut 30 la igualtat al marcador ha estat la tònica, com reflexa el resultat al descans, 13 a 13.

La segona part ha començat igual que la primera, un San Joan més entonat, ha marxat al marcador, però els blaus han sabut reaccionar i han tornat a portar el partit a  la mateixa igualtat que la primera part i quan tot semblava que el partit es decidiria amb un final d'infart, ha arribat el fatídic minut 26, on després d'un llançament vilanoví que ha acabat en gol, acció clarisima que ha vist tothom menys l'arbitre, aquest ha decidit, incomprensiblement, que continués el joc i quan els jugadors vilanovins li reclamaven l'acció, en lloc d'atendre les seves demandes, els ha respòs amb dues exclusions, deixant l'equip amb dos jugadors menys, fet que ha provocat que els locals juguessin a plaer i acabessin emportant-se el partit per 30 a 27.

Ara descans per carnaval merescudisim, pel coratge que setmana rere setmana els nois mostren una i altra vegada lluitant contra tot, amb l'esperança de recuperar algun dels lesionats i sobretot, esperant que la sort comenci a arribar, doncs totes les adversitats que l'equip porta arrossegant en els últims 3 mesos, no son merescudes.