CH Vilanova Hipersimply - CH Sant Quirze. 30-17 (JM)

EL JUVENIL SEGUEIX MILLORANT MALGRAT PERDRE

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (3) – Pere - Omar – Gerard (1) – Arnau M. (6) – Roger – Kirian (5) – Joel – Iban (1) – Ivan - Marc (1)

Les dificultats en atac van provocar la derrota de l’equip juvenil, que va patir molt per atacar el 6:0 del Sant Quirze i, quan aconseguien llançar es trobaven amb un molt bon porter al davant. Defensivament l’equip segueix augmentant la seva solidesa i també ajudats per la bona actuació a la porteria, tant de Franc, com d’Ivens, que reapareixia després de la seva lesió a la ma. Els primers 20 minuts van ser molt entretinguts i els locals es van mantenir dintre del partit amb un resultat de 6-10, que ja deixava veure que els problemes de l’equip vindrien en l’atac. En els darrers minuts del primer temps els blaus van encaixar un parcial de 1-6 que deixava un resultat de 7 – 16 al descans, que no feia justícia al vist damunt el parquet.

La segona part va començar de nou amb l’equip molt intens en defensa i amb eficàcia en els contraatacs i els nois van mantenir un bon to també en atac. A diferència de la primera part, van ser capaços de mantenir el seu nivell de joc al llarg de tot el període, que va finalitzar amb un resultat parcial de 10 – 14, possiblement molt més just amb el joc d’ambdós equips.

A destacar la consolidació de l’Ivan Serrano, del l’equip cadet, cada cop en tasques de més responsabilitat dintre de l’equip, i el debut del també cadet, Marc Linares, que va aportar força a l’atac de l’equip.