CH Vilanova Hipersimply - CE Molins De Rei. 34-28 (SM)

IMPORTANT VICTÒRIA DE L'HIPERSIMPLY MALGRAT LES BAIXES

HIPERSIMPLY CHVNG 34 - CE MOLINS DE REI 28 (17 – 16)

Victòria de l'Hipersimply davant un bon Molins de Rei en un nou partit marcat per les baixes locals, que encara no recuperen jugadors i que serveix per mantenir intactes les aspiracions d'ascens tot i esperant que mica en mica els jugadors lesionats es reincorporin a l'equip.

La primera part va ser molt igualada, cada acció defensiva de mèrit era replicada amb la mateixa arma a l'altra àrea i on cada gol era repòs de la mateixa manera, fets que van provocar que es veiés un partit força intens i atractiu, la prova es que al minut 18 el resultat era d'empat a onze. Cap dels dos equips va ser clar dominador del joc fins els minuts finals del periode, on els blaus, després d'un temps mort van ser capaços d'obrir una petita escletxa al marcador, 17 a 15 i amb possessió de la pilota a falta de 40 segons per l'acabament, però una mala gestió de l'atac i una innocent pèrdua de pilota, va provocar un contracop dels visitants que va deixar el marcador 17 a 16 favorable al Vilanova al descans.

La segona part va continuar prou igualada en els seus minuts inicials, però l'Hipersimply havia sortit a la pista amb la intenció de no deixar-se cap punt en joc i ja al minut 9 de la represa el marcador era de 21 a 18 per als blaus. Els visitants van intentar reaccionar, però llavors la defensa vilanovina si va ser efectiva com cal i liderats per un gran Julio, pletòric en labors defensives i autor de quinze gols, no van donar opcions a un Molins que fins i tot va optar pel joc brut i en alguna ocasió violent, per intentar desconcentrar als vilanovins, però no els va sortir bé, al minut 18 d'aquesta segona part la renda ja era de 5 gols, llavors els blaus van fer una gran gestió del control del joc i del partit, portant-lo al seu terreny per acabar enduent-se el matx amb el marcador de 34 a 28.

JUANJO ACEITUNO

CELEBRACIÓN FINAL DEL ENCUENTRO CON GRAN NÚMERO DE JUGADORES VESTIDOS DE CALLE POR LESIÓN