Escola Arjau - Escola Suris. 54-24 (MA)

MOLT BON PARTIT DELS ALEVINS DE L'ARJAU

Aquest cap de setmana, els alevins de l'Arjau han jugat contra l'Escola Suris, en un partit del qual han sortit victoriosos amb un resultat final de 54-24.

Una gran primera part dels nostres, que, com be reflexa el marcador, han sortit comodes, marcant amb facilitat i robant moltes pilotes abans de mig camp. Aquesta part acaba amb el resultat de 19-3.

A la segona part els nostres han sortit amb massa confiança, fent que els contraris, tinguessin més força i comencessin a marcar més que els nostres. Després, encara que els de l'Arjau han canviat d'actitud, esforçant-se més, aconseguint empatar i acabant amb el resultat parcial de 12-12.

Tercera part, en la que els nostres alevins han tornat a tenir superioritat, no tanta com a la primera, però si una molt notable que ha fet que el resultat sigui de 12-6.

Quarta i ultima part, en la que els de l'Arjau han anat per davant durant tot el periode, atacant i marcant amb constancia i defensant com ells saben, fent que la part acabi amb el resultat de 11-3. El partit acaba amb un resultat final molt satisfactori de 54-24.