EH Sant Llorenç - CH Vilanova Hipersimply. 19-24 (IF)

CÒMODE VICTORIA DE LES VILANOVINES

Bon partit del nostre infantil Femení que s'ha enfrontat a un Sant Llorenç que no ho va ficar llenç fàcil al partit d'anada.

A l'inici de la primera part semblava que a les de blau els hi faltessin les forces (un pel dormides...) tot just començant amb un 3 a 2 a favor de les locals. Mica en mica despertant i deu minuts més tard, les vilanovines han imposat la seva intensitat en defensa i el seu joc dinàmic dominant el marcador fins arribar al descans amb un 10-12 a favor nostre.

El inici de la segona part ha tingut una tònica semblant, fluix començament, i mica en mica recuperant la velocitat i control de joc. Les vilanovines han fet un molt bon final de partit arribant a una diferència màxima de set gols a favor.

Finalment el partit ha quedat enllestit amb una clara i merescuda victòria de les noies de l'infantil. 19-24.

Em faltaria felicitar la molt bona actitud que han tingut, que amb entusiasme i esforç, han fet viure un parit emocionant als  que hem estat a les grades.