CONTINUA LA MILLORA EN EL JOC OFENSIU DEL JUVENIL

H. La Salle Montcada - 33

CHVNG Hipersimply – 26

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (1) – Pere (2) – Omar (1) – Gerard (3) – Arnau M. (7) – Roger – Kirian (6) – Joel (1) – Jordi (1) – Martí (4)

A diferència del darrer partit, la primera línia va ser capaç d’atacar amb un bon joc d’encreuaments i continuïtat la defensa 6:0 del rival, però aquest cop va ser la manca d’encert en els llançaments el que va fer que els locals mantinguessin sempre un còmode avantatge. Tot i això, el fet que 9 dels 10 jugadors de camp de l’equip aconseguissin marcar, dona una idea del bon joc col·lectiu de l’equip, que segueix millorant jornada a jornada, i que permet creure que el proper any aquest equip ens pot donar moltes satisfaccions.

On l’equip va patir més va ser en defensa, principalment per la envergadura i pes dels dos laterals de la Salle, que van portar de corcoll la defensa local, ja que els seus defensors no podien aturar els 1x1 d’aquests dos jugadors i les ajudes dels companys tampoc arribaven amb la contundència necessària. Tot i això la bona actuació de la porteria, principalment els excel·lents 20 darrers minuts de l’Ivens a la segona part, va fer que l’equip és mostrés competitiu en tot moment.

En definitiva, bon partit del juvenil de CHVNG, que tret d’errades puntuals tant en llançaments com en algunes precipitacions, segueix en la línia ascendent dels darrers partits, i que aquest cop, tot i jugar davant un equip amb algun jugador sènior, i que participa sense drets esportius, va mantenir la cara en tot moment.