CH Ascó – CH Vilanova Hipersimply. 21-29 (SM)

IMPECABLE DEFENSA I VICTÒRIA DE L'HIPERSIMPLY

Victòria còmoda de l'Hipersimply a la pista de la difícil pista de l'Ascó, on enguany pocs punts havien marxat i que serveix per mantenir-se en el grup capdavanter tot i esperant la recuperació dels jugadors que encara estan de baixa.

Semblava que seria un partit més dur del que en realitat va ser, segurament per la serietat amb la que l'equip es va prendre l'encontre, sobretot en defensa, i aixó va permetre que des dels primers compassos del partit els vilanovins anessin per davant al marcador davant un Ascó tremendament lluitador i voluntariós, fet que els va permetre estar a prop al lluminós, al minut 15' el resultat era de 4 a 7. Al final d'aquest primer periode, els blaus van millorar en defensa i van passar a dominar el joc, portant el marcador al descans amb 9 a 14 per l'Hipersimply.

La segona part va començar com va acabar la primera, els blaus, seriosos en defensa dificultaven les maniobres locals i ben dirigits en atac per Pepe, van aconseguir que l'Ascó no entrés al partit, mantenint des de el minut 5' una renda mínima de 6 gols i el que era més important, domini i control del joc. L'Ascó ho va intentar tot, però es va trobar un Vilanova seriós que no va permetre la reacció. Al minut 20', continuaven els sis gols d'avantatge. Llavors un cert relaxament dels blaus, va permetre als locals reduir per primer cop la còmoda renda de 6 gols a 5 al minut 24, però va ser un miratge, els blaus van tornar a prémer l'accelerador fins posar el definitiu 21 a 29 davant un rival que va lluitar fins l'última pilota.