Sant Esteve - Escola Arjau. 50-37 (MA)

L'ARJAU DONA LA CARA I FA UN MOLT BON PARTIT

Aquest cap de setmana els alevins de l'arjau s'han enfrentat als únics que han aconseguit guanyar-los en el que porten de lliga, el Club Handbol Sant Esteve. Un partit dur i lluitat per les dos parts que ha acabat amb una derrota per part nostra i el resultat final de 50-37.

Tot el partit ha sigut bastant semblant, molt emocionant i dinàmic, per la nostra part, lluitant fins a més no poder, intentant robar boles, defensant a mort, enfi, jugant a la nostra manera. I per la part contraria, estan molt a sobre nostre, entrant amb molta força, no deixant-nos respirar en cap moment, aprofitant els moments en que els nostres estaven despistats per atacar amb força i amb petita ajuda de l'arbitre, han aconseguit adelantar-se per acabar amb una diferencia de 13 gols al final del partit.

La primera part va ser la mes igualada, el marcador  anava alternant-se , de fet , va acabar amb un 9-8.

La segona part i encara que els nostras seguian lluitan i marcant, els locals van poder anar-se'n de 3 gols més , el resultat va ser de 13 – 10.

La tercera part va ser de atacs continus per part de tots dos equips, l'un i l'altre marcaba  continuament, de fet , aquesta part va ser la de més gols marcats, però , els de Sant Esteve van estar més encertats a l'hora de fer-los i ens van treure 4 gols de diferència. El resultat  d'aquesta part: 16 – 12.

La quarta i última part la vam començar amb una diferència de 8 gols en contra, no tan sols no vam pugue remontar, més aviat per el contrari, vem marcar menys gols  per lo qual els locals es van anar de 5 més, per acabar  aquesta part amb  un 12 – 7 i  finalment el partit amb  un 50 – 37 .

A destacar la força de tot l'equip, tant en defensa com en atac, que encara anant per sota el marcador, han seguit lluitant fins el final del partit.