CLARA VICTORIA DEL JUVENIL DEL CHVNG HIPERSIMPLY

CHVNG Hipersimply – 33

C. H. Sant Fost – 20

Alineació:   Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (5) – Martí (4) – Omar (2) – Jordi - Arnau M. (9) – Roger – Kirian (6) – Joel – Iban (1) – Pere (3) – Gerard (2) – Ivan (1)

Els vilanovins que tenien clar que aquest era un partit on tenien moltes possibilitats de treure un resultat positiu, van sortir a la pista del Pavelló del Garraf molt endollats i, gràcies a una excel·lent defensa en que van aconseguir neutralitzar el 58,3% dels atacs de l’equip rival i gràcies a un bon atac amb un encert ofensiu del 50.8% van fer bones les expectatives posades en aquest partit i van acabar guanyant clarament al Sant Fost.

Molt bona primera part del Hipersimply, en que al minut 5 i amb un parcial al marcador de 4 a 1  ja es veia que era superior al rival. En el minut 20 l’avantatge del Vilanova al marcador ja era de 6 gols i en els darrers 10 minuts el parcial va ser de 4 a 3. Així, s’arribava al descans amb un clar 16 a 9 favorable als vilanovins, sobretot gràcies al treball defensiu on destaquen les 9 pilotes recuperades.

En els primers 5 minuts del segon temps el Sant Fost va revifar i feia un parcial de 1 a 3, però això va ser tot, la resta del partit va estar novament dominat pel Vilanova, 6 recuperacions més de pilota, 10 aturades dels porters, 4 gols de contraatac i un parcial en 25 minuts de 16 a 8 donaven la quarta victòria de la temporada als juvenils del CHVNG Hipersimply.

Destacar la bona actitud defensiva de tot l’equip, que va acabar recuperant 15 pilotes i neutralitzant el 58,3% dels atacs de l’equip rival.