CH Vilanova Hipersimply– CHR Cornellà. 33-23 (SM)

L'HIPERSIMPLY GUANYA I SEGUEIX EN POSICIONS D'ASCENS

Nova victòria de l'Hipersimply en un partit fluix dels blaus on un Cornellà lluitador va posar les coses més difícils del que a priori havia de succeir i que serveix als vilanovins per continuar a les posicions capdavanteres.

El partit va començar sense un dominador clar, tot i el 3 a 1 inicial per als blaus, que més fluixos en defensa que en jornades anteriors, no eren capaços de posar de manifest la seva superioritat, ni en defensa ni en atac amb un Cornellà que lluitava totes i cadascuna de les accions del matx portant el marcador igualat en tot moment, al minut 12' el resultat era d'empat a 5. A partir del minut 20' d'aquest primer periode, els blaus van reaccionar, es van entonar en defensa i van poder córrer com es habitual i amb un millor encert en atac, van aconseguir marxar al descans amb un marcador favorable de 7 gols, 19 a 12.

La segona part va ser molt semblant a la primera, tot i que l'Hipersimply va saber gestionar perfectament l'avantatge obtingut als primers 30' minuts, mai van saber posar la directa i trencar definitivament el partit, mantenint-se sempre per davant amb avantatges d'entre 6 i 8 gols, però sense fer un joc brillant. A partir del minut 20' una petita reacció vilanovina, va fer que el marcador s'eixamples fins als 11 gols, amb un sorprenent Cornellà que encara ho lluitava tot sense baixar en cap moment els braços i que els va permetre no marxar del Pavelló del Garraf amb un resultat més ampli. Al final 33 a 23 per als blaus i a pensar en els propers partits on caldrà treballar de valent, doncs l'ascens es comença a decidir en les properes setmanes.