Escola Arjau- Escola Gavanenca. 46 - 23 (MA)

UN ARJAU IMPARABLE GUANYA A L'ESCOLA GAVANENCA

Aquest cap de setmana els nostres alevins han disputat un parit contra l'escola gavanenca. Un partit emocionant molt competit per les dues parts i amb altibaixos constants. El resultat final del partit ha accabat amb una victoria per part nostra amb el marcador de 43-23.

L'arjau ha sortit ben despert a la primera part. Amb una defensa excelent, ajudant-se entre tots, cobrint a qui debien i robant boles facilment, han aconseguit anar marcant  constantment, amb molts pases, jugant com ells sabent i amb grans parades del nostre porter, el resultat d'aquesta part ha sigut de 13-0.

A la segona part els nostres han sortit massa confiats i a la vegada, els de l'escola gavanenca sortien amb molt impetu, el que ha provocat que ens empatessin i donessin mes guerra que a la primera part. Els nostres han reaccionat a temps, encara que per les dos parts els hi ha costat marcar, han pogut remontar i acabar la part 4-3.

Tercera part, els nostres han sortit recuperant-se de la sorpresa de la segona part, mes ben dit, una mica adormits. Els nostres contrincants han sortit amb mes força que a la part anterior, aprofitant els espais que els nostres han ofert i marcant gols imposibles de parar pels nostres porters. Quan els nostres han despertrat, ja era massa tard, el que ha fet que el marcador acabi 9-10.

Ultima part, els nostres ja estaven preparats per tot el que els hi venia i els altres mes forts que en qualsevol part. Aquesta ha sigut una part molt disputada pels dos equips, fins al minut 5, que els nostres han aprofitat el moment dels canvis de l'altre equip i han marxat del marcador per una diferencia de 8 gols. El resultat ha sigut de 18-10 fent que el partit acabi amb un victorios marcador de 46-23.