DOLENT PARTIT DEL JUVENIL MASCULÍ DEL CHVNG HIPERSIMPLY

C. H. Cambrils – 39

CHVNG Hipersimply (JM) – 19

Alineació: Ivens (P) – Eloi – Martí (2) – Omar (1) – Jordi - Arnau M. (8) – Roger (1) – Kirian (5) Joel (1)  Iban – Pere (1) – Gerard

Els vilanovins tornen a fer un partit dolent, despistats, amb poc encert en el llançament, fluixos en defensa i poc competitius, cosa que van aprofitar els cambrilencs que deixaven el partit resolt en disset minuts.

A la primera part els de Vilanova es van encaparrar en atacar la defensa rival pel mig on la torre que hi tenia el Cambrils i el seu porter blocaven tots els llançaments. Aquest fet afegit a la lentitud en el replegament defensiu i alguna pèrdua de pilota, propiciaven ràpids contraatacs del rival que aconseguien un parcial inicial de 6 a 0, amb tres dels gols de contraatac i dos més de penal. El primer gol del CHVNG va pujar al marcador al minut 7, però els blaus, aquest cop de groc per coincidència de color amb el rival, continuaven igual i encaixaven aquesta vegada un parcial de 6 a 1, amb un marcador al minut 17 de 12 a 2. A partir d’aquí, tot i que hi va haver una lleugera millora del Vilanova, el Cambrils va continuar eixamplant l’avantatge, arribant al descans amb un contundent 18 a 6. En resum, dolent primer període del CHVNG Hipersimply que va acabar amb un pobre 16.2% d’efectivitat ofensiva, un fluix 14.3% d’efectivitat defensiva, 21 llançaments fallats, 10 pèrdues de pilota, 2 pilotes recuperades i una aturada.

Al descans el Pere va intentar canviar la dinàmica l’equip, però a l’inici del segon temps la cosa va continuar igual i al minut 10 el marcador ja era de 28 a 8. En els darrers 20 minuts de partit, els vilanovins de sobte van millorar en atac, van defensar una mica millor, cosa que també va propiciar més aturades del porter, van tenir menys pèrdues i més recuperacions de pilota, aconseguint un parcial d’ 11 a 11, per acabar perdent clarament el partit 39 a 19 amb el Cambrils.