CH Vilanova Hipersimply - AE Xarxa “B”. 28-26 (SM)

L'HIPERSIMPLY DONA UN COP DE PUNY A LA TAULA

CH VILANOVA HIPERSIMPLY 28 - AE XARXA “B” 26 (13 – 10)

Victòria de l'Hipersimply davant el Xarxa, rival directe per l'ascens i que serveix per mantenir intactes les opcions d'ascens, doncs a part dels punts en joc, també els blaus s'enduen el gol average en el millor partit que s'ha vist al pavelló del Garraf enguany, on els dos equips van oferir un excel·lent espectacle.

Es preveia un partit molt intens i vibrant i així ho va ser, donada la importància del punts en joc, i els dos equips van sortir a la pista disposats a guanyar. El partit en tot moment va estar molt igualat, sense que cap dels dos equips pogués dominar amb claredat el joc. Semblava que el Xarxa sortia més endollat a la pista, doncs en els primers minuts sempre va anar per davant al marcador, però sense poder agafar rendes de més d'un gol, al minut 10', el marcador era de 3 a 4 a favor dels visitants. Els blaus es van assentar a la pista, van començar a defendre molt millor i al minut 15' van donar la volta al marcador, agafant una mínima renda de dos gols, 7 a 5, renda que ja no van perdre en tota la primera part i arribant al final del primer periode un pel millor que els barcelonins, tant en atac com en defensa, fet que va provocar que l'Hipersimply marxés al vestidor amb el resultat de 13 a 10 al seu favor.

L'inici de la segona part va estar marcada per una exclusió un pel infantil d'un jugador vilanoví en el primer minut, situació que va provocar cert desconcert vilanoví i que el Xarxa va aprofitar amb un parcial de 3 a 7 al minut 10', per posar-se per davant al marcador després de molts minuts, 17 a 18. La reacció vilanovina no es va fer esperar, de nou es va tornar a defensar amb la intensitat de la primera part i els blaus van respondre amb un parcial de 4 a 0 i recolzats a la porteria per un gran Arnau, portant el marcador de 21 a 18 al minut 15' del segon periode. Els minuts finals van ser molt bonics i intensos, els dos equips volien la victòria i van lluitar fins al final de poder a poder, atacant amb tot i defensant al màxim i els dos porters van estar molt encertats. Però l'Hipersimply ja no va perdre la capdavantera al marcador, el Xarxa ho va intentar tot fins al final, però cada acció visitant era resposta pels vilanovins de la mateixa manera, arribant al final del partit amb el marcador de 28 a 26 per als blaus després d'un molt bon partit per part dels dos equips.