CH Vilanova Hipersimply - CH Sant Llorenç/Sant Feliu A 22-32 (JM)

EL JUVENIL DEL HIPERSIMPLY FA TRONTOLLAR AL CO-LIDER

CHVNG Hipersimply (JM) – 22

C. H. Sant Llorenç/Sant Feliu A – 32

Alineació: Franc (P) – Eloi (5) – Martí (2) - Omar – Jordi – Arnau (9) - Roger (2) – Joel (1) – Pere (2) – Marc (1) - Ivan

El juvenil del CHVNG Hipersimply fa un excel•lent partit davant del co-líder de la lliga. Tot i tenir tres jugadors bàsics per l’equip lesionats i obligat a cridar dos cadets per cobrir la convocatòria va estar a punt de treure’n quelcom més d’aquest partit que va perdre en sis minuts de joc dolents que va tenir a la primera part.

Bon inici de primer temps dels blaus que va anar alternant el domini en el marcador amb el rival fins que al minut 12 i amb un empat a 4 els vilanovins van caure en una de les seves ja típiques fases fosques de joc i en sis minuts van rebre un parcial de 0 a 7, arribant-se al minut 18 de joc amb un marcador favorable al Sant Llorenç de 7 gols (4 a 11), avantatge que es  mantindria fins al descans, al que s’hi arribaria  amb un marcador de 7 a 14 després d’un parcial de 3 a 3 en els darrers 12 minuts d’aquest primer temps.

Després d’un parcial de 0 a 3 en els dos primers minuts de joc del segon temps, el Sant Llorenç assolia el seu màxim avantatge: 10 gols (7 a 17). A partir d’aquí el CHVNG Hipersimply va dominar la major part del temps i en aquests 28 minuts de partit va aconseguir fins i tot un parcial de 4 a 0 que escurçava força les diferencies, però en el tram final els de Sant Feliu van tornar a recuperar distàncies i acabaven guanyant 22 a 32 a un Vilanova cada cop millor però que per culpa dels seus propis errors no va treure quelcom més d’aquest partit.