Escola Arjau- C.BM. Esparraguera. 54-28 (MA)

NOVA VICTORIA DE L'ARJAU

Aquest cap de setrmana els nostres alevins han jugat contra l'esparraguera, format de jugadors que eres forts fisicsament i que ens posaven dficil el moment de l'atac. Ha sigut un partit lluitat i amb un resultat que demostrra perfectament la nostra superioritat.

El primer periode ha començat amb un salt que els altres han aconseguit, però gracies a la nostra defensa(que sempre estan a sobre dels contrincants lluitant perque es quedin sense recursos) i tambe gracies als atacs en els que han mogut constantment la pilota amb molts pases entre ells, han aconseguit acabar amb el resultat de 13-9.

Segon periode en el que els dos equips s'han mantingut en la seva linia, tant en atac com en defensa. El resultat ha sigut de 11-8.

Tercera part, el periode en que els nostres alevins s'han crescut tant en atac com en defensa, apretant en els dos sentits i fent que els nostres adversaris es posesin nerviosos(el que provocà una expulsio d'un jugador de l'esparraguera). Aquesta superioritat en jugadors i en impetu, provocà un resultat de 16-4.

Ultima part en la que els nostres afluixen una mica, encara que seguien amb força i superioriat. Els dos equips seguien lluitant fins a l'ultim moment, encara que els contrincants es guanyessin una vermella i una expulsio. El resultat de la part es de 12-7 acabant el partit amb un marcador de 54-28.

Esperem que el nostre jugador: Oriol, es recuperi ja que es va fer mal al turmell a la segona part.FRANCESCA AGUILAR