SEA Costarets - CH Vilanova Hipersimply. 35-27 (MA)

Gran derbi del Garraf en categoria aleví, que s’emporten els ribetans.

 

Els blaus han començat el partit una mica adormits i els vermells han sortit a per totes, cosa que ha fet que els vilanovins haguessin de reaccionar, però quan ho han fet del tot ja no hi ha hagut temps per reaccionar i emportar-se la victòria vers un molt bon conjunt.

 

En la primera part (8-5) els de la capital del Garraf han estat fluixos en defensa i això ha provocat que els de Ribes arribessin a l’àrea sense oposició i amb el llançament clar, la precipitació ha dut als blaus a llançar moltes pilotes llargues i a fer passes bombejats que no aportaven res al seu atac, i les vegades que el contraatac arribava a bon port es trobaven amb un bon porter que ha fet algunes aturades de mèrit i que ha menjat la moral a més d’un dels jugadors blaus.

 

La segona part (11-6) el guió ha estat molt semblant, a excepció que els vilanovins han continuat igual de malament i desentonats en defensa i l’atac no ha millorat gaire, s’ha de dir que la pista no acompanyava ja que els jugadors relliscaven molt i no es veia amb suficient claredat la línia de l’àrea i això ha portat a confusió i a masses pilotes perdudes. Tan ha sigut la desesperació dels alevins que han provocat dues exclusions en dos enganxades per darrere a destemps.

 

A la tercera part (9-13) hem trobat la reacció dels blaus que han aportat velocitat al joc i s’han centrat en defensa, han trobat els forats suficients per poder penetrar la defensa dels ribetans i han estat atents en defensa sense perdre la posició en molts moments.

 

La última part (7-3) ha estat la més vistosa del partit els conjunts han estat durant molta estona en intercanvi de gols i realment se l’ha emportat el que ha jugat millor, però tant els Costarets com el Vilanova han demostrat que a la comarca hi ha una bona cantera d’hanbol que ens pot portar moltes alegries en un futur no massa llunyà.

 

Avui vull destacar la feina feta durant tota la temporada pel Guille l’Edu i l’Adrià que van començar la temporada més fluixets i que han demostrat que amb constància i ganes es pot millorar molt i s’han acostat al nivell dels que van començar més fort, molt bona la feina que esteu fent nois!

 

Alevins CHVNG: Roger, Adrià, Naim, Pol, Guille, Eduard, Seke, Aina i Ivan.

 

GERARD PIÑOL