CHVNG Hipersimply - C.E. H. Vendrell 25-32 (JM)

EL JUVENIL PERD EN CINC MINUTS DOLENTS DE LA PRIMERA PART

CHVNG Hipersimply – 25

C. E. H. Vendrell – 32

Alineació:Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (4) – Martí (2) – Omar (1) – Jordi – Arnau M. (8) - Roger - Kirian (5) – Joel (1) – Iban – Pere – Gerard – Ivan (2)

El Juvenil del CHVNG Hipersimply perd el partit pels cinc minuts fatídics que té a cada partit i  pel poc encert ofensiu de l’equip en el primer temps, on dels 12 gols marcats 10 els van fer entre l’Arnau i el Kirian.

A l’inici del primer temps el Vilanova s’anava mantenint dins del partit tot i que sempre va anar per darrere al marcador de dos gols, fins que del minut 12 al 17 encaixava un parcial de 1 a 6 que el deixava 7 gols per sota (5 a 12). El Vendrell va continuar eixamplant les diferències fins al minut 24 que ja era de 10 gols (7 a 17). En els cinc darrers minuts de la primera part els vilanovins milloraven el pobre percentatge ofensiu que portaven fins aleshores (25% d’encert en el llançament), i aconseguien un parcial de 5 a 2 que deixava el marcador al descans en un 12 a 19.

Al segon temps les diferències al marcador van anar dels 5 als 10 gols sempre a favor dels vendrellencs. Els blaus, que havien millorat tant en defensa com en atac, aconseguirien empatar a 13 el parcial de la segona part però acabarien perdent el partit 25 a 32, la mateixa diferència de gols que hi havia al descans, contra un Vendrell que contava amb dos sèniors entre els seus jugadors.