CHVNG Hipersimply - Handbol Gavà (C) 32-25

L'HIPERSIMPLY LÍDER A TRES JORNADES DEL FINAL DE LA LLIGA

Important victòria de l'Hipersimply que apropa una mica més l'equip a l'ascens a preferent tot i no fer un gran partit, situant-se líders provisionals a falta de tres jornades però amb un partit més que el tercer i el quart classificats, que queden a dos i quatre punts respectivament i a un punt del segon, el Liceu Francès, proper rival vilanoví d'aquí quinze dies.

L'inici de partit ha estat molt tou, sense intensitat ni en atac ni en defensa, amb moltes errades de concentració i sobretot en la definició, doncs en els primers cinc minuts els blaus han errat fins a 6 llançaments, sort de la bona actuació de l'Arnau sota pals que no ha permès als visitants perforar la porteria vilanovina en aquests primers minuts. A partir del minut quinze, el partit a canviat de ritme, els dos equips han agafat velocitat i més intensitat i s'ha vist un millor handbol, però cap dels dos equips era capaç de ser superior a l'altre i tot i que els vilanovins sempre han anat al capdavant al lluminós, s'ha arribat al descans amb empat a 13 i tot per decidir.

L'inici de la segona part convidava a pensar que el partit continuaria en la mateixa dinàmica que els primers trenta minuts, doncs al minut cinc el resultat era de d'empat a 15, però els blaus de cop i volta han despertat i han augmentat el ritme i sobretot la intensitat defensiva, han començat a portar el control del joc i del partit, al minut deu ja havien fet set dianes, 20 a 17 i ja no han deixat entrar al partit als del Baix Llobregat, tot i els esforços del seu extrem esquerre, autor de vuit gols i que ha portat de corcoll a la defensa vilanovina durant bona part de l'encontre. Del 20 a 17 al minut quinze s'ha passat al 25 a 20 al minut vint i el partit pràcticament s'ha acabat, tot i que els visitants no han baixat els braços i ha obligat a l'Hipersimply a no relaxar-se, no s'ha patit per guanyar còmodament per 32 a 25, sense fer un gran partit però on el més important, eren els punts en joc per continuar depenen d'ells mateixos per assolir l'ascens.