ESCOLA ARJAU 46 - 21 EH SANT VICENÇ

Penultim partit de la lliga en el que els nostres alevins han guanyat al E H Sant Vicenç amb un marcador final de 46 -21.

En la primera part els nostres han sortit a cansar als  contrincants ja que no disposaven de cambis, i així ho han fet, presionant molt i corrent a més no poder i com resultat una part mol bona  i han acabat amb un marcador de 13 -3.

A la segona part, els nostres hsn baixat d'intensitat i encara que els de Sant Vicenç estaven cansats, han aconseguit quedar només amb una diferència de 2 gols, el resultat : 7 -5.

En veure que necesitavem apretar tot i la superioritat en jugadors, els nostres alevins tornen a apretar a la tercera part fen que el marcador acabi amb el resultat de  14 -7.

Ultima part, en el que els contraris no podien més, i encara havent lluitat tot el partit, la nostre superioritat era obvia davant d'ells, i els nostres donant-nos el joc al que ens hem acostumat ja  a veurals-hi han acabat la part  12 -6 i el partit 46 -21.