CH Vilanova Hipersimply - CH Esplugues C 25-22 (SM)

DESPRÉS D'ASSOLIR L'ASCENS, EL HIPERSIMPLY ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL SEU GRUP I JUGARÀ EL TOP 4

 

Victòria de l'Hipersimply a l'últim partit de lliga davant l'Esplugues i que dona la primera posició del grup als vilanovins i l'accés directe al TOP4 que es celebrarà a Bordils el cap de setmana del 31 de Maig i 1 de Juny.

 

Una altra final per l'Hipersimply, aquesta vegada a casa i davant de la seva gent, en un partit on els dos equips s'enfrontaven empatats a punts i amb la primera plaça del grup en joc. I com a final que era, el partit va ser intens els seixanta minuts. Els blaus encaraven el partit de nou amb baixes importants a la primera línia, però que van saber oblidar amb un gran treball defensiu, intensitat i lluita.

 

En els primers compassos, la iniciativa del joc i al marcador la van portar els visitants, que van estar més encertats que els blaus, però sense ser capaços d'agafar diferencies importants al lluminós fent que els vilanovins estiguessin dins del partit en tot moment. Poc a poc, la bona actitud defensiva blava, va fer que l'Esplugues comencés a trobar-se incomode i la iniciativa canviés de bàndol, el primer avantatge local va arribar al minut 20', però la igualtat tant al marcador, com al joc, com a la intensitat en totes les accions, era la tònica a la pista, i així es va arribar al descans, amb avantatge per l'Hipersimply d'un sol gol, 13 a 12.

 

La sortida de la segona part va ser molt dolenta per part vilanovina, l'Esplugues, molt més intens i amb un parcial de quatre a cero en 5' minuts, va encendre totes les alarmes al Pavelló del Garraf. Després d'un temps mort obligat per les circumstancies i esperonat per la grada, l'Hipersimply va respondre amb un parcial de sis a cero, gràcies a una gran defensa on els visitants s'estavellaven una i altra vegada i quan amb moltes dificultats aconseguien superar-la, apareixia la figura de l'Arnau sota pals per treure pilotes a dojo. 

 

Al minut 10' d'aquest segon periode, el resultat era de 19 a 17, l'equip havia reaccionat, i controlava la situació, el nombrós públic que va acompanyar l'equip, va continuar animant i cridant sense parar, fet que va ajudar i molt als blaus i ja no van perdre en cap moment la iniciativa. Poc a poc, van aconseguir eixamplar les diferencies al marcador mantenir les rendes entre tres i quatre gols, fins al minut 25' on amb el marcador 23 a 19 per als blaus, ja va ser pràcticament definitiu. Els últims cinc minuts van servir per que l'Esplugues retallés diferencies, doncs no van baixar els braços en cap moment, deixant el resultat en 25 a 22 per als vilanovins i la primera posició del grup a la butxaca.

 

 

JUANJO ACEITUNO