CHVNG Hipersimply - C. H. Canovelles 26 - 36 (JM)

EL JUVENIL DEL CHVNG HIPERSIMPLY ELIMINAT DE LA COPA A LA PRIMERA

CHVNG Hipersimply – 26

C. H. Canovelles – 36

Alineació: Ivens (P) – David (P) - Eloi (7) – Martí (2) - Omar – Arnau M. (10) – Roger (1) – Kirian (2) – Pere (1) - Gerard – Marc (4) - Ivan

El juvenil del CHVNG Hipersimply va fer una primera part desastrosa i va ser eliminat a la primera de la Copa Federació, deixant una pobre impressió en aquest final de temporada.

Una vegada més els vilanovins van començar el partit despistats, lents i molt tous en defensa, i en atac, fallant llançaments i perdent pilotes tontament que eren aprofitades pel rival per sortir al contraatac i marcar. Als cinc minuts ja havien encaixat un parcial de 2 a 6. Els canvis de jugadors i posicions no van servir de gaire, se seguia molt tou en defensa, perdent pilotes i fent llançaments a la babalà. Els entrenadors van haver de demanar el temps mort, però l’equip tampoc va reaccionar i el Canovelles va anar posant distància al marcador per acabar traient una renda de 9 gols al descans (12 a 21) que sentenciava el partit.

A la segona part, després de la “XERRADA” del descans, l’equip va reaccionar, defensant millor, atacant amb més criteri i sobretot, posant-hi ganes. Així, el Vilanova aconseguia que la segona part fos més igualada i amb un parcial de 14 a 15 en aquest segon temps acabava perdent el partit, i eliminat de la Copa, per 26 a 36.

Cal destacar als cadets David Nogué que va aturar 2 penals i el 34.8% dels llançaments rebuts  i al Marc Linares que va marcar 4 gols.