SI TENS 12 ANYS I HAS JUGAT AQUEST ANY A L’INFANTIL, CADET O JUVENIL ... VINE AL CAMPUS DE TECNIFICACIÓ

SOTA LA DIRECCIÓ DE NÚRIA ROSELL , ENTRENADORA DE LA SELECCIÓ CATALANA DELS EQUIPS BASE FEMENINS

TECNIFICACIÓ PER LLOCS ESPECÍFICS, INCLOSOS ELS PORTERS

Hola, per si no el coneixíeu, us volem presentar el Campus de Tecnificació:

L’objectiu d’aquest campus es aconseguir que els jugadors i jugadores dels equips de base, es desenvolupin sota els coneixements i metodologies que altres entrenadors amb  experiències en diferents nivells els hi poden aportar. És obvi, que hi guanyen els esportistes, però a més la millora individual, que de ben segur es produirà, facilitarà el treball dels nostres equips la propera temporada.

Per tal de dur a terme aquest campus hem posat al capdavant a na Núria Rosell (membre de l’equip tècnic de les seleccions catalanes) qui juntament amb d’altres entrenadores i jugadores de la selecció catalana, seran les encarregades de l’activitat.

Tanmateix, José Zurita (fisioterapeuta de l’equip sènior femení de voleï del Barça) realitzarà tot el treball de correcció postural en llançaments, estiraments, escalfament i hàbits higiènics i alimentaris...

També comptarem alguns dels dies (segurament la primera setmana) amb el tercer entrenador de l’equipo de ASOBAL del FC Barcelona.

El programa del campus durarà quatre setmanes ( del 30 de juny al 25 de juliol), tres dies per setmana (dilluns, dimecres i dijous), en horari de tarda ( de 16 a 20 hores).

Es realitzarà al pavelló de les Casernes, a les dues pistes de manera simultània i comptarem amb una sala de formació per a les parts teòriques.

Els entrenaments estan pensats col·lectivament i de manera específica per a les diferents posicions (es dedicarà com a mínim un dia per a treballar la millora en el propi lloc específic).

Tot això amb un preu dos i tres cops més baix que qualsevol altre campus del mateix nivell i amb una durada clarament superior. 180 euros les 4 setmanes. El campus està pensat per a practicants d’handbol dels 12 anys en endavant.

Les places son limitades per tal de garantir el correcte aprofitament d’aquesta activitat.

Valoreu aquest excel·lent oportunitat de millorar el vostre handbol amb altres entrenadors que a més treballen habitualment amb els millors jugadors i jugadores de les categories de base a Catalunya.

Possiblement sigui una de les millors maneres d’ocupar el temps lliure aquest juliol...

 


A la nostra oficina tenim a la vostra disposició la informació i els impresos per a fer la inscripció. També podeu contactar amb nosaltres al mail: oficina@chvng.cat