CH Castelldefels - CH Vilanova HIPERSIMPLY "A". 15-35 (IM) 

HIPERSIMPLY INFANTIL MASCULI  "A" :    TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE  

CH CASTELLDEFELS 15  - 35 HIPERSIMPLY CHVNG

Desprès de portar dues setmanes de preparació, l'infantil masculí A del CHVNG va jugar el seu primer partit de Pretemporada  al poliesportiu del Castelldefels, contra l'Infantil de primer any de l 'Esportiu Castelldefels Handbol.

L'objectiu del partit era principalment, passar-ho bé i veure a quin nivell tant físic com de joc ens trobàvem.  

El partit començà a les 11:30h i tant bon punt la pilota començà a moure’s, el nois del CHVNG van posar en pràctica, sobre la pista, les indicacions que els entrenadors els havien comentat al vestuari. La dinàmica va ser sempre la mateixa, el CHVNG dominava les pilotes en atac i endefensa, treballava la recuperació de pilota i les transicions ràpides en el contraatac, i assajava jugades d'estratègia que sortien a la perfecció.  

En defensa es va poder veure un CHVNG molt compacte, treballant en equip i donant sempre les ajudes necessàries per evitar els llançaments dels jugadors de l'equip contrari i si en algun moment passaven,  podien estar tranquils, que tant l'Edu com en Kilian, donaven la seguretat necessària a la porteria parant els llançaments de l’altre equip.

Valoració positiva del treball  col·lectiu que es va poder veure a la defensa del Vilanova. Tot i això, als últims minuts del primer temps vam notar la falta de ritme i  això va fer que s'apropessin en el marcador gràcies als llançaments del seu lateral més eficient, que esgotats, no vam saber parar-lo. Ja a la segona part, més frescos i amb les idees clares, vam poder frenarl'atac final, gràcies al treball d'en David i posteriorment de l'Olivella i, juntament, amb les intervencions del nostre porter, el van acabar canviant.

El treball en atac dels nostres centrals va ser clau per marxar en el marcador. Bona visó de joc, tant d'en Joan com d'en Sergi, van propiciar, que tant el Pere i el Gerard, al pivot, tinguessin moltes opcions de llançament i juntament amb les internades dels laterals i els espais buits que quedaven a l'extrem, la resta de jugadors tinguessin les oportunitats necessàries per marcar gols.

En definitiva, molt bon partit de l'Infantil Masculí A, on s'han pogut veure detalls dels valors que els nostres entrenadors volen teransmetre. S'ha de seguir treballant i posant el motor a punt, ara tant sols és el començament i com deia aquell: "TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE".


ARNAU ROIG