CH Vilanova - CH Sant Llorenç. 24-24 (JM)

SEGUEIXEN LES BONES SENSACIONS EN LA PRETEMPORADA

CHVNG Hipersimply –24

CH. Sant Llorenç – 24

Alineació: Franc (P) – Arnau Muniesa (P)  – Eloi (3) – Pere (1) - Gerard (2) – Arnau Martos (3) – Ricard – Kirian (2) – Marc Linares (2) – Ivan (2) – Marc Gallart (4) – Adrià – Toni (2) - Martí (3)

Segon partit de pretemporada de l’equip juvenil i els nois continuen mostrant la seva progressió. La defensa va mantenir la solidesa amb una bona aportació a la porteria tant de Franc com del cadet Arnau i, també, amb moltes recuperacions de pilota. Tanmateix el joc d’atac va experimentar una millora substancial respecte el primer partit, amb més participació dels extrems, ja que van anotar 11 gols entre els quatre, reflex de que el joc col·lectiu d’atac comença a funcionar.

Des del primer moment l’equip va mostrar un bona actitud defensiva i els nois del Sant Llorenç tenien força problemes per a culminar el seu joc d’atac. Novament el treball de tot l’equip aconseguia una gran eficàcia defensiva que els permetia fer ràpids contraatacs i malgrat seguir amb poca paciència en l’atac, es va notar molt més el treball en els entrenaments.

El començament del partit va ser molt igualat i, a les dues àrees, les defenses encara fresques s’imposaven als atacs, arribant-se a la meitat del primer temps amb un marcador de 5-2. La resta de la primera part va mantenir la tònica en el resultat i s’arribava a manca de tres minuts amb dos gols amunt dels locals (10-8). Després d’un temps mort, els vilanovins es van veure sorpresos amb un parcial de 0-3 que permetia els visitants arribar al descans amb un gol d’avantatge (10-11)

El segon temps no va començar massa bé pels locals i els visitants es posaven quatre gols per davant (12-16) en el minut 9 de la represa, però, un parcial de 5-0 els tornava a donar avantatge a la meitat d’aquest segons temps (17-16). D’aquí al final, molta lluita per part dels dos equips i molta igualtat en el marcador. Els vilanovins dominaven per dos gols 23-21 i, malgrat que un parell d’errades en atac van permetre els visitants posar-se un gol per davant, els vilanovins aconseguien el gol de l’empat i deixar el marcador en el definitiu 24-24, que feia justícia al partit viscut.

Totes les fotografies les podreu baixar des del flickr.