CHVNG Hipersimply – H. Gavà   25 – 39

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (8)  – Pere  - Gerard  – Arnau (8)  – Ricard – Kirian (6)  – Marc (3)  – Ivan  – Martí.

H. Gavà – CHVNG Hipersimply  44 – 15

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (4)  – Pere  - Gerard  – Arnau (3)  – Ricard – Kirian (4)  – Marc – Ivan (1) – Martí (3)

Malgrat caure davant un potent rival, els vilanovins deixen bones sensacions de cara a l’inici de la lliga el proper cap de setmana. La participació de l’equip a la fase classificatòria de primera tenia com objectiu mesurar l’equip de cara a la temporada, i s’ha pogut veure una gran millora en el joc d’atac, així com en l’esperit i la cohesió d’aquest grup.

La història d’aquesta eliminatòria es va escriure en el primer partit, on els vilanovins van saber plantar cara a l’Handbol Gavà en molts minuts del partit. La profunda defensa vilanovina i el bon treball col·lectiu d’atac amb constants circulacions d’extrems i desdoblaments de primera línia, va permetre els vilanovins arribar al minut 15 amb un 7-6 favorable. El Gavà però, traient profit de la seva major corpulència, reaccionava i, amb un parcial de 1-6 és posava  quatre gols per davant (8-12). El temps mort de la banqueta local va servir per tornar a posar els nois en el partit i esmenar les errades de precipitació que s’havien comés en els darrers minuts, arribant-se als darrers minuts del primer temps amb un marcador de 12-15. L’equip, però va pagar el cansament i uns fluixos últims cinc minuts de la primera part va permetre el Gavà, anar al descans amb vuit gols d’avantatge (13-21)

Lluny de rendir-se, els vilanovins van tornar a fer bé la seva feina en el segon temps i van mantenir aquesta distància en contra al llarg del prop de 20 minuts (23-32), però finalment el major poder físic del Gavà és va imposar amb el definitiu 25-39.

El segon partit no ha tingut massa història, un bon primer quart d’hora dels nois d’Enric i Pere, els ha permès mantenir-se en el partit (6-4), però en els darrers 15 minuts de la primera part s’han viscut els pitjors moments d’aquesta fase, arribant-se al descans amb un aclaparador 21-4. El grup ha reflexionat al descans i traient forces d’on han pogut, han fet una bona segona part, amb un parcial de 23-11, i que ha demostrat que aquest equip pot donar moltes alegries davant els rivals de les seva categoria.