Handbol Gavà - CH Vilanova Hipersimply. 10-20 (IF)

LES VILANOVINES GUANYEN AMB SOLVÈNCIA A CASA DEL GAVÀ

Avui ens ha tocat desplaçar-nos fins a Gavà en el Torneig d'obertura del Consell Escolar i jugar amb un Handbol Gavà molt jove.

El partit ha servit per demostrar que les noies que han pujat aquest any s'han integrat amb l'equip i no tenen cap problema en assumir la responsabilitat davant porteria.

Al primer temps, les noies dirigides per Sergio i Eva han començat un pèl despistades. Els primers compassos del partit no trobaven els espais necessaris per llençar còmodament i la defensa del Gavà a l'home, molt típica de mini-handbol, feia molt difícil el moviment de pilota.

Passats els primers minuts i amb la veterania del nostre equip a pista, hem donat la volta al marcador arribant a la mitja part amb un 7 a 11 que deixa clara la situació de joc.

A la segona part, el control del partit ha estat en tot moment amb les de Blau i les rotacions a la banqueta no han fet baixar la intensitat de joc en cap moment.

Una defensa molt intensa en aquest període deixa un marcador parcial de només 3 gols en contra, gràcies també a la bona fenia feta sota els pals de Marta i Meri durant tot el partit.

Final del partit amb un clar 10 a 20 i justa recompensa per la feina feta.