C. H. Sant Llorenç/Sant Feliu - CHVNG Hipersimply 25 - 25 (JM)

EMPAT EN EL DARRERS SEGONS EN EL DEBUT A LA LLIGA

C.H. Sant Llorenç/Sant Feliu – 25

CHVNG Hipersimply –25

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (6)  – Pere (1)  - Gerard (2) –  Arnau (7) – Ricard – Kirian (2)  – Omar (3) – Ivan (1) – Martí (3)

Tal com havia passat en el partit de pretemporada, els vilanovins i els santfeliuencs van acabar empatant en un partit molt igualat.

La bona defensa dels nois d’Enric i Pere en el primer temps, no va tenir reflex en el marcador per, a parts iguals, la bona actuació del porter local i les nombroses errades en llançaments clars dels visitants. A l’inici, els juvenils es posaven 2-0 i mantenien els avantatges fins la meitat de la primera part. Però les errades en els llançaments van provocar que els atacs es tornessin cada cop més precipitats, fins que, un parcial de 4-0 pels locals, obligava els entrenadors a demanar el seu temps mort a manca de 5 minuts pel descans (7-5 pels locals). Els nois van reaccionar, i amb un parcial de 4-2, aconseguien anar al descans amb un resultat ben minso per a la categoria (9-9).

La represa va mantenir la tònica d’igualtat, però amb els atacs ja molt més efectius i el joc defensiu, pagant el cansament de dos equips amb poca banqueta. Després d’un lleuger avantatge dels vilanovins en els primers minuts del segon temps, es va arribar al minut 8 amb empat a 13. A partir d’aquí, i al llarg des següents quinze minuts, es va passar per tots els empats possibles fins el 20-20. Tot i que a manca de 8 minuts, semblava que el Vilanova s’enduria la victòria (21- 23), els locals varen reaccionar i es van posar per davant (25-24), però una molt bona acció individual de l’Eloi en els darrers segons del partit va permetre els del Garraf empatar un partit, que s’hauria pogut decantar cap a qualsevol dels dos equips.

Cal destacar les 9 aturades d’en Franc i el retorn a la competició de l’Omar després de la seva lesió, anotant a més 3 gols.

En definitiva, un resultat just, que convida a l’optimisme, però també a seguir treballant fort per millorar, en una temporada que serà molt important per la formació de bona part d’aquest nois, que afronten el seu darrer any com a juvenils.