CH Vilanova Hipersimply - CH Egara. 22-22 (SM)

Trobareu tot el material fotogràfic a flickr per poder descarregar

EL LÍDER PATEIX DAVANT L'HIPERSIMPLY

CH VILANOVA HIPERSIMPLY 22 – HANDBOL ÉGARA 22 (14-11)

Empat a casa de l'Hipersimply davant el líder del grup amb gust a derrota, en un partit on els vilanovins van anar per davant al marcador la major part del partit, però que no van saber tancar a temps, permetent al rival fins i tot tenir la última pilota de partit, que sortosament no van poder convertir.

El partit va ser molt intens, amb bon handbol i molta lluita per part dels dos equips. Els vilanovins van anar per davant en el marcador durant tota la primera part, amb rendes d'entre dos i tres gols, però sense poder trencar el partit, doncs els visitants, amb un molt bon joc, en tot moment posaven les coses als blaus molt difícils, que tot i fer un gran partit en defensa, en atac van tornar a estar un pel espesos, fruit també de la bona defensa visitant, i s'arribà al descans amb el marcador 11 a 14 per als blaus que segurament es mereixien quelcom més.

Als primers minuts de la represa, el partit va ser idèntic al final del primer temps, i es va mantenir la lluita i la intensitat per part dels dos equips, els vilanovins incapaços de trencar el partit i els visitants lluitant per mantenir-se dins. Però cap el minut 17 del segon període, va haver un petit canvi de dinàmica, els blaus van errar fins a quatre atacs consecutius, incloent-hi un penal i l'Ègara ho va aprofitar per empatar el partit. Llavors van arribar els minuts més macos de l'encontre, amb intercanvi de gols, errades i encerts, fins arribar al minut 25', amb el marcador empatat a vint gols. Llavors, un parell d'encerts dels visitants i un petit desconcert vilanoví, va fer que l'Ègara es posés amb dos gols de renda al minut 28', els blaus van reaccionar, i amb dues defenses sensacionals, van recuperar dues pilotes que acabarien dins de la porteria visitant, però deixant l'última acció a falta de 20' segons per als de l'Ègara, però de nou, una gran defensa vilanovina va impossibilitar qualsevol acció visitant, deixant l'empat a 22 final i el corresponent repartiment de punts.