TORRÓ D'AGRAMUNT – CH VILANOVA HIPERSIMPLY. 27-32 (SM)

L'HIPERSIMPLY , NOVA VICTORIA A DOMICILI

Victòria de l'Hipersimply en la visita a Agramunt, en un partit on va dominar a partir del minut 5' de la primera part, tot i no fer un bon joc i on el millor son els dos punts aconseguits que serveixen per continuar a la part alta de la classificació.

La primera part va començar amb un Agramunt molt intens, tant en atac com en defensa, fet que va propiciar que els locals manessin al marcador els primers minuts, però, l'Hipersimply, va començar a trobar el seu joc, i ja al minut 7' es va posar per davant al lluminós. No va ser el seu millor dia en defensa, però va ser suficient com per començar a controlar el partit i a dominar el marcador, anant sempre per davant amb rendes d'entre 3 i 5 gols des del minut 15' fins el final del primer periode, on es va arribar amb el resultat de 11 a 16.

A la represa, els vilanovins van sortir més fluixos que el rival, sense intensitat defensiva i poc encertats de cara a porteria, tot i que en aquest aspecte molt va tenir a veure el porter local, que va realitzar moltes aturades de merit en aquests primers minuts del segon temps, i en 5' minuts, van reduir la diferència a nomès un gol, 16 a 17, però de nou, l'Hipersimply va reaccionar, poc a poc va anar millorant en defensa i de nou va aconseguir eixamplar les diferencies al marcador, 19 a 24 al minut 15' i d'es d'aquell moment fins el final, el partit va estar controlat en tot moment per als vilanovins, enduent-se els dos punts en joc amb el resultat final de 27 a 32.

El pròxim dissabte a las 21 hores , al Pavelló del Garraf, L'Hipersimply juga amb el CH Poblenou "B". Abans a las 18 hores el cadet masculí juga amb el ASME Voramar i el juvenil masculí a las 19 hores amb el Molins de Rei. Una molt bona tarda de handbol.