CH Gavà - CH Vilanova Hipersimply. 9 - 22 (IF)

Podreu baixar totes les fotografies al nostre flickr.

COMENÇA LA LLIGA PEL INFANTIL FEMENÍ.

El primer desplaçament d’aquesta temporada ens ha portat a Gavà novament. El partit ha començar amb una defensa solida de les vilanovines, fet que va provocar recuperacions de pilota i els  conseqüents contraatacs. Però, la falta d’encert de cara a porteria durant els primers minuts va fer que el electrònic reflectís un baix nombre de gols, tot anotant el primer gol de les de blau al minut 8 de la primera part. A partir d’aquest moment les noies del infantil han fet valer la seva superioritat física i tècnica superant amb facilitat al 1-contra-1 a les rivals que practicaven un joc molt influenciat pel mini-handbol. Finalitzant així la primera part amb un 5-9 al marcador a favor del CH Vilanova Hipersimply.

La segona part s'ha iniciat novament amb una sèrie de recuperacions de pilotes per part de les de blau tot propiciant ràpids contraatacs ampliant d’aquesta forma la renta de gols i acabant el partit amb un contundent 9-22 al electrònic.