Handbol Poblenou - CH Vilanova Hipersimply 27-17 (JM)

El JUVENIL CAU DAVANT UN FORT POBLENOU

Handbol Poblenou – 27

CHVNG Hipersimply – 17

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (3)  – Pere  - Gerard –  Arnau (3) – Ricard – Kirian (9)  – Ivan  – Martí – Omar - Cesc  – Marc (1) – Adrià (1)

Un parcial de 9-2 en contra en els primers 15 minuts del segon temps condemna els vilanovins a patir la seva primera derrota en la lliga.

Tot i començar poc centrats en defensa i poc precisos en atac, els nois d’Enric i Pere, es van saber sobreposar a un 4-0 inicial dels barcelonins, tornat el mateix parcial i empatant a 4 en el primer quart d’hora de partit. Amb empat a 6 en el lluminós un temps mort dels locals va fer que novament es posessin per davant (9-6). La banqueta vilanovina va reaccionar i va aturar el partit. Els juvenils van aconseguir un parcial de 0-2, després del temps mort, que els permetia arribar al descans totalment ficats dintre del partit i amb tot per decidir en el segon temps (9-8).

A la represa, el Poblenou va endarrerir molt la seva defensa i això feia que els visitants perdessin eficàcia en atac i per contra la defensa en aquests primers minuts va ser poc contundent i va permetre els locals anotar l’esmentat parcial de 9-2 que acabava amb les aspiracions dels blaus.

Tot i això, l’equip va continuar lluitant fins el final, davant un rival molt dur, però ja no va poder escurçar diferències, el parcial en els darrers 15 minuts va ser de 9-7 en contra, i dona una idea de que els nois no van deixar d’intentar-ho.

Malgrat tot, els tècnics van quedar satisfets amb el treball i l’entrega de l’equip, i tot i que hi ha molt a millorar, cal destacar la gran primera part de tot l’equip, les 7 aturades de 20 llançaments en joc de Franc i el  treball de Kirian tant en defensa com en atac, amb 9 gols, dels quals cinc van ser de penal.

El proper dissabte reben el Cambrils, un altre dels equips forts del grup, dintre de la tarda de presentació del club, amb el repte de retrobar-se amb la victòria

Podreu baixar totes les fotografies al nostre flickr.