CH Vilanova Hipersimply - CH Cambrils. 30-34 (JM)

EL JUVENIL NO POT INPOSAR EL SEU RITME DE JOC

CHVNG Hipersimply – 30

Handbol Cambrils  –   34

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (3)  – Pere (4) –  Gerard –  Arnau (6) – Ricard – Martí - Kirian (8)  –    Ivan (2)  – Omar (3) - Sergio  – Marc (1) – Toni (3)

Malgrat fer un bon partit, amb una millora notable en l’atac posicional, anotant fins a 30 gols, els juvenils no van saber imposar el ritme de joc que els calia i van perdre davant un Cambrils, més fort físicament i amb més ofici que l’Hipersimply

La primera part va ser molt igualada, amb diferències mínimes per als dos equips fins arribar al minut 20 amb empats a 11. Un parcial de 0-3 pels Cambrilencs obligava la banqueta local a aturar el partit, en els darrers set minuts del primer temps, tot i que l’equip va reaccionar, ja no va poder escurçar diferències, i així s’arribava al descans amb els tres gols d’avantatge pels visitants (13 – 16)

Pel vist en la primer a part, estava clar que el desenllaç del partit afavoriria l’equip que fos capaç d’imposar el seu ritme de joc, i així van transcórrer els primers vint minuts del segon temps, amb els vilanovins fent un bon partit, però, alhora, incapaços de trencar el ritme lent del partit i veient, malgrat els canvis constants, com les diferencies anaven creixent cada cop més, fins arribar als nou gols (23 – 32). El temps mort de la banqueta local a manca de 10 minuts pel final va fer reaccionar l’equip i amb un parcial de 7-2 van deixar la diferència en quatre gols (30 – 34).

El partit, malgrat la derrota, deixa ben patents dos aspectes molt importants, d’una banda la clara millora en el joc d’atac davant defenses com les dels darrers dos partits (17 gols davant Poble Nou, pels 30 d’aquest dissabte), i d’altra banda que cal, amb urgència, que aquests nois creguin molt més en les seves possibilitats en partits contra els equips del grup capdavanter.

Podreu baixar totes les fotos al nostre flickr.