CH Vilanova Hipersimply - CH Sant Vicenç. 20 -13 (IF)

TRES DE TRES

Les noies de blau no podrien haver començat la temporada en millor forma. Aquesta vegada jugant a casa i davant un Sant Vicenç amb moltes ganes, treballant la defensa intensament i sense donar cap pilota per perduda, el nostre Infantil ha sabut resoldre el partit de forma molt eficaç.

La primera part va arrancar amb la novetat a la porteria, Meritxell es va trobar amb la responsabilitat de defendre la porteria des de bon inici; tasca que va realitzar amb molt encert i responsabilitat.

L'equip va funcionar, com ja ens tenen acostumats aquest any, amb intensitat i regularitat. Això es va traduir en portar la iniciativa al marcador, mantenint l'avantatja en tot moment. Acabant els primers 25 minuts amb un parcial de 9-4.

La segona part, ens va aportar un altra novetat a la porteria, també per primer cop Paula, Portera Aleví, va defendre els Pals Vilanovins sense cap dubte i molt coratge. De l'equip, que dir de nou, les rotacions a la banqueta i el control del marcador van ser les tòniques de la resta del partit. Final del partit amb 20 a 13 a l'electrònic i bona feina feta.

Pròxim partit, desplaçament a Sant Boi per jugar amb el CH Cooperativa.

Ànim noies!!, a treballar força aquesta setmana i gaudir d'aquest magnific esport.