CH Vilanova del Camí - CH Vilanova Hipersimply. 17-18 (CF)

EL CADET FEMENÍ REMUNTA I GUANYA EN UN PARTIT MOLT LLUITAT

Partit jugat com a visitant contra el C.H. Vilanova del Camí dirigit per l’entrenador Sergio Gallart al pavelló Can Titó.

Les nostres van fer un bon començament, concentrades i tenint les coses molt clares del que havien de fer. Van defensar molt  però, els encerts de les locals cara a porteria iles nostres indecisions en atac ens van fer acabar la primera part amb un resultat negatiu de 10-6 al descans.

La segona part va ser molt diferent; a diferència dels primers partits de lliga, la confiança en elles mateixes, sense obsessionar-se amb el marcador va fer que marquessin 12 gols en 30 minuts. La clau de la remuntada és, una porteria i defensa molt més forta i intensa, un atac més ordenat i efectiu, i un 100% d’efectivitat de 7 metres, assignatura pendent en altres partits, i sense baixar el cap en cap moment va propiciar que guanyarem de 5 el parcial de la segona part. Y lo més important, VAM TORNAR A GUANYAR. 17-18.

En definitiva, va ser un partit molt ràpid de moviments per els dos equips. L’afició dels dos equips van estar d’acord de que va ser un partit molt maco i trepidant.

Amb un empat i dues victories consecutives en tres partits, les nostres s’enfilem cap a la meitat de la classificació general.

Les baixes importants a la banqueta, van ser suplides per dues infantils, que un hora abans jugaven el seu partit a casa.