Handbol Lleida Pardinyes - CH Vilanova Hipersimply 39-30 (JM)

EL JUVENIL PERD A LLEIDA

Handbol Lleida Pardinyes – 39

CHVNG Hipersimply – 30

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (8)  – Cesc –  Gerard (1) –  Arnau (6) – Ricard – Ivan - Kirian (5) – Martí (4) – Omar – Adrià (1) – Marc (4) – Toni (1)

Els nois del juvenil segueixen millorant dia a dia, però encadenen la tercera derrota davant el Lleida al pavelló de Pardinyes.

Els vilanovins van sortir decidits a imposar el seu ritme de joc i ho van aconseguir gràcies al bon treball defensiu i els seus ràpids contraatacs, sorprenent a un equip local que de ben segur que no s’esperava la velocitat dels blaus, i que al minut 5 es va veure obligat a demanar el seu primer temps mort. per aturar la bona sortida dels visitants, que s’havien posat per davant (2-4). Després del temps mort és va igualar el marcador, tot i que el ritme del joc seguia marcat clarament per la voluntat dels nois del Garraf.

Fins el minut 20, la igualtat va ser total amb continus empats fins el 13-13. Tot i un arbitratge descaradament casolà, que fins i tot va donar com a gol, de manera incomprensible, un llançament que va anar al pal. Això va descentrar l’equip i va obligar als tècnics a demanar el seu temps mort per intentar que els nois tornessin a centrar-se només en la seva feina, que fins el moment havia estat brillant. Malgrat tot, els darrers minuts del primer temps no va ser profitosos i, en part també, per bones aturades del porter local, van portar-nos al descans amb un desavantatge de cinc gols (20-15)

Els primer 10 minuts de la represa van servir per veure que aquest equip comença a creure en les seves possibilitats i amb un parcial de 4-8, es posaven a un gol del Lleida i obligaven la banqueta local a aturar de nou el partit amb un ajustat 23-24 al lluminós. Aquest temps mort va ser miraculós, però en la ment de l’àrbitre del partit, que possiblement va decidir que els visitant no tenien dret ni a empatar momentàniament el matx, i amb un seguit de decisions equivocades i buscant sempre amb la mirada l’aprovació de algunes persones de la graderia i de l’entrenador local, va decantar la balança de manera aclaparadora. Possiblement els locals haguessin acabat guanyant el partit pel seu major potencial físic, però això no ens ho van deixar esbrinar.