CHVGN Hipersimply - Tarragona H. C. 34 - 24 (JM)

CHVNG Hipersimply – 34

HC Tarragona – 24

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (11)  – Pere (6) –  Arnau (3) – Ricard – Kirian (4) –  Ivan  – Martí (2) – Omar (2) – Adrià (1) – Marc (5) – Toni – Sergio

Després de la jornada de pont el juvenil va tornar amb moltes ganes i va acabar imposant-se amb claredat al HC Tarragona.

Els vilanovins van començar el partit amb una defensa molt intensa i amb moltes ganes de córrer i fer córrer el seu rival, però els tarragonins també van sortir molt ben posats en el partit, fruit d’això el marcador del primer temps va ser molt ajustat en tot moment, amb un màxim avantatge visitant per dos gols (5-7) en el minut dotze. Els locals però vans seguir confiant en el seu joc i van empatar a 8 i a partir d’aquí ja no es van deixar prendre la iniciativa en el lluminós. Al descans s’arribava amb dos gols d’avantatge pels locals (15-13), i, amb la impressió de que el ritme dels nois d’Enric i Pere començava a indigestar-se als tarragonins.

L’inici del segon temps va demostrar que els vilanovins teníem més corda que els visitants i poc a poc anaven obrint forat en el lluminós a base de recuperar pilotes i seguir jugant a gran velocitat. Les diferències es van estabilitzar en els 5 o 6, fins els darrers deu minuts. Amb 24-19 en el minut 50, els vilanovins van trencar definitivament el partit amb un parcial de 7 a 1, disparant la diferència fins els 11 gols (31 – 20). Al final 34 – 24 pels locals.

Una clara, però treballada, victòria, gràcies al bon treball de tot l’equip, on tots els nois van sumar els seus esforços per treure el partit endavant i on cal destacar la bona aportació dels dos porters, Franc (8 aturades) i David (9 aturades), i el treball d’Ivan, Pere i Adrià en defensa, alternant-se en la feina d’avançat i posant en moltes dificultats la primera línia visitant.

El proper cap de setmana, partit a Tortosa, per tancar aquest 2014.