Handbol St QuirzeB - CHVNG Hipersimply 34 - 23

Aishwarya C. (2) ,Ana Romero (3), Laura Gil (5), Alicia Torrejón (7), Laura Martí

(8), Alba P. (10),  Elba G.(11), Lenda V. (14),  Patricia L. (15), Francesca A.(16),

Laura Roldan(23), Ruth Ruiz (28),Aina Tusquets (33), Francesca U. (45), Nuria

Gómez (25), Judith O. (31).

Les nostres noies del cadet han plantat cara a les líders del grup, un equip amb molt més recursos que nosaltres. Llàstima que ens consti creure més en les nostres possibilitats.

Primer temps, St. Quirze ha inaugurat el marcador en el primer minut i nosaltres en el 4.

En tot moment les locals han estat per davant, la nostra defensa no ha sigut molt encertada. Este de dir, que el St. Quirze té noies que arribàvem molt bé a la porteria i són capaces de marcar des de l’extrem. Però i tot així, les nostres noies han fet un paper digna, no ha deixat que el marcador es distancies massa. Parcial de 7 a 3 minut 9, 14 a 7 minut 22 i en els últims 8 minuts un parcial de 3 a 4 per acaba la primera part 17 a 11.

Segon temps, St. Quirze ha començat marcant la diferencia i nosaltres molt irregulars durant la primera part del segon temps.

Hem perdut 27 pilotes en front de les 17 de la primera part. Però hem reaccionat arribant a porteria. En els últims 4 minuts s’ha fet un parcial de 2 a 5. Per finalitzar a 34 a 23, un bon resultat.

Tot un èxit, si ens comparem amb el primer partit jugat contra el St. Quirze, les nostres noies han progressant. Han fet 23 gols contra 26 llançament fallits que es un bon percentatge.

Potser ens ha faltat una mica d’ambició e intensitat d’altres partits.

Felicitats que ho esteu fem molt bé, totes progresseu i cada vegada jugueu millor.