H. Claret – CH Vilanova hypersimply. 26-30 (SM)

L'HIPERSIMPLY FINALITZA L'ANY LIDERANT LA LLIGA

HANDBOL CLARET 26 – CH VILANOVA HIPERSIMPLY 30 (11-15)

Victòria per acabar l'any de l'Hipersimply a la difícil pista del Claret i que deixa als vilanovins al capdavant de la taula classificatòria junt amb l'Egara i sobretot deixa il·lusió de cara a l'any vinent.

No es preveia un partit fàcil, els locals venien de guanyar a un altre dels outsiders del campionat, el Liceu Francès i volien continuar amb la mateixa dinàmica, però es van trobar amb un Hipersimply que tot i les baixes, va fer un partit molt correcte i que va dominar pràcticament tot l'encontre. L'inici del matx, tot i que els blaus no eren capaços de marxar en el marcador, ja era dominat pels vilanovins, nomès cap el minut 18 de la primera part, on els pals van evitar convertir en gol els seus atacs, van permetre als locals posar-se per davant al marcador, però no els va durar gaire, com sempre, la intensitat defensiva feia la feina i va permetre a l'Hipersimply marxar al descans amb un còmode avantatge de 4 gols, 11 a 15.

A la represa, els locals, semblava que podien canviar la dinàmica del joc i es van poder apropar al marcador fins a dos gols de diferència, però, els del Garraf no estaven per la labor de permetre-ho i de nou van reaccionar, i van tornar a agafar la còmoda renda de 4 i 5 gols que els permetia controlar la situació. Cap al minut 20 d'aquest segon periode, l'Hipersimply va arribar a manar còmodament per set gols i fins al final va aconseguir controlar en tot moment el seu rival, arribant al final amb el resultat de 26 a 30 i marxar de vacances de nadal igualats amb l'Egara, com a les últimes jornades i amb il·lusions renovades de cara a un 2015 que es preveu bonic i intens.