CHVNG Hipersimply - C. H. Ribes 32-46 (JM)

DERROTA DEL JUVENIL EN EL DERBY

CHVNG Hipersimply – 32

Handbol Ribes – 46

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (9)  – Pere (2) –  Cesc (3) – Kirian (2) –  Ivan (3) – Martí (3) – Omar (2) – Adrià – Marc (3) – Gerard (1) – Arnau (2) – Sergio (2)

Les errades en el llançament al principi i la millor qualitat tècnica dels visitants fa que s’escapin els dos punts del derby comarcal

Els nois de Ribes, més experts en aquests tipus de partits, van sortir molt més encertats a l’inici del matx, i, tot i uns primers avantatges locals 1-0 i 2-1, amb un parcial de 0-5 ja es van posar 4 gols per damunt en els primers cinc minuts de partit. Tot i mirar de refer-se, no podien impedir que les diferències anessin creixent, arribant als 8 gols al minut 17 (6-14). Tot i les dificultats, els nostres juvenils no van deixar de lluitar en tot el primer temps i aconseguien que ja no creixés més el forat, i amb un parcial de 8 – 8, arribaven al descans amb un complicat 14-22.

Els primers minuts del segons temps van ser el pitjor del partit, i un parcial de 1-7 sentenciava totalment l’encontre. La banqueta local va demanar el seu temps mort per intentar que l’equip no s’ensorrés definitivament, i, a partir d’aquí, els nois van seguir lluitant com havien fet el primer temps, aconseguint en els darrers 23 minuts de partit un parcial de 17 – 17 que va permetre acabar el partit amb bones sensacions malgrat perdre amb un dels primers classificats.

A destacar el gran nombre de gols marcats i repartits gairebé entre tots els jugadors, i la bona actuació dels dos porters malgrat els gols encaixats.

La propera setmana desplaçament a la pista de la Salle Montcada, a retrobar-se amb la victòria.