CHVNG Hipersimply - C. E. Tortosa 37-20 (SM)


                           L'HIPERSIMPLY APALLISSA AL TORTOSA


Molt bon partit de l'Hipersimply davant un Tortosa que en les últimes setmanes havia escalat posicions a la classificació i que venia a només quatre punts dels vilanovins, però que va ser superat en tot moment per uns blaus que no van donar cap opció als tortosins. 


L'inici de la primera part, amb uns minuts de tanteig per part dels dos equips, feien presagiar un altre partit dur per a l'Hipersimply, donada la bona dinàmica del rival en les últimes setmanes, però de nou els blaus, van saber defensar en la seva millor versió i ja la minut quinze d'aquest primer període, va aconseguir la primera renda de tres gols 8 a 5 i començaven a dominar el joc i el partit. Poc a poc, els blaus van aconseguir eixamplar el marcador, gracies a una gran defensa, bones sortides a la contra i un joc fluït en atac que, finalment portaren al descans el partit amb un clar 17 a 10 per a l'Hipersimply.


La segona part no va tenir gaire historia. Els blaus van sortir a la pista decidits a posar la directa i sentenciar el partit el més aviat possible, i així va ser. Al minut 10 de la represa, els vilanovins ja dominaven per 11 gols, 23 a 12, doncs en cap moment van baixar la intensitat defensiva i l'atac continuava sent demolidor. Amb el partit sentenciat, els blaus, van saber mantenir en tot moment la mateixa actitud i el bon joc, fins arribar al final amb un contundent 37 a 20, i deixant molt bones sensacions de cara al futur.


JUANJO ACEITUNO