CHVNG Hipersimply - J. H. La Llagosta 16-18 (CF)

EL CADET FEMENI PLANTA CARA FINS A L'ÚLTIM SEGON

Alineació: Aishwarya Cordoba (2), Ana Romero (3), Alicia Torrejón (7), Laura Martí (8), Lenda Victorio (14), Patricia Lucas (15), Francesca Aguilar (p) (16), Laura Roldán (23), Nuria Gómez (25), Marta Verge (p) (29), Judith Olivella (31), Francesca Ubillus (45)

Partit molt competit i intens dels dos equips. Vam fer molt bona defensa tota la primera part, sobretot, amb una jugadora menys, amb bones ajudes i basculant totes juntes anticipant-se als llançaments i el bon encert de la nostra portera.

A nivell ofensiu bona feina però, ens faltava una mica més de rapidesa perduda d’altres partits. Partit molt igualat i pocs gols. Lluminós a la primera part 7-8.

Segona part igual a l’anterior, bones defenses i encertats tirs a porteria. Cal destacar l’aportació de parades de rigor en la segona part de la portera infantil. Encara que li van fer més gols que a la titular a d’estar ben contenta de la seva actuació.

En els darrers 10 minuts del partit, cal destacar, que les vilanovines van aconseguir marcar 3 gols per arribar a empatar, però malauradament degut a la tensió i els nervis van perdre la pilota i les jugadores del equip contrari van saber-ho aprofitar aconseguint els 2 gols de diferencia i resultar guanyadores.

Valoració d’aportació molt bona i important de totes les nostres jugadores vilanovines. S’ha de seguir treballant dur per aconseguir metes més grans aquesta temporada.

“Saben aquell que diu: TENSIÓN, TENSIÓN!!!!!!”

Lluminós final 16-18.