La Salle Montcada - CHVNG Hipersimply 28-44 (JM)

EL JUVENIL ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA DESPRÉS D’UN GRAN PARTIT

H. La Salle Montcada - 28

CHVNG Hipersimply – 44

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (9)  – Pere (4) –  Kirian (8) –  Ivan (6) – Martí (7) – Omar (3) – Gerard – Arnau (7) - Ricard

L’encert en l’atac i el bon treball defensiu permeten una victòria còmode però molt treballada

Els dos equips van sortir molt endollats en el partit, sobretot en atac, i els primers minuts van ser un intercanvi constant de gols a les dues porteries. L’entrada d’Ivan a defendre en l’avançat, va permetre els vilanovins millorar molt en defensa. Aleshores, a més de que l’equip continuava molt encertat en atac, va començar a trencar el partit a base de contraatacs, gràcies a les recuperacions de pilota i les aturades de Franc, passant de l’empat a 6 a tenir avantatges de cinc gols en el minut 18 (11-16). En els darrers minuts del primer temps la diferència es va mantenir estable i es va arribar al descans amb un resultat de 17-23 pels del Garraf.

Vista la contundència de l’equip en atac, el que calia fer en el segon temps era evitar que La Salle repetís els 17 gols de la primera part. Per tant, els primers minuts del segon temps eren claus de cara a evitar que els locals entressin en el partit. Tot i que els primers minuts no van ser massa bons (21-25 en el minut 5), les aturades de David  permetien mantenir l’avantatge. Després d’aquests primers minuts, l’equip va començar a rutllar de nou i va portar les diferències més enllà dels deu gols, i amb un resultat de 11-21 en el segons temps, deixaven el marcador en un contundent 28-44

En resum, gran partit en atac de tot l’equip, que, amb 44 gols, supera en 8 gols la màxima anotació de la temporada, i, en defensa, va ser vital l’aportació d’Ivan i Kirian, que sumada a la  bona feina dels dos porters, va fer que l’equip es retrobés amb la victòria després de la dolorosa derrota del passat cap de setmana.

La propera setmana partit davant el Sant Joan Despí, segon classificat, amb la moral recuperada, res a perdre i molt a guanyar.