CHVNG Hipdersimply - H. Sant Joan Despí 19-33 (JM)

EL JUVENIL NO POT AMB UN FORT SANT JOAN DESPÍ

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (6)  – Pere –  Kirian (2) –  Ivan – Martí (2) – Omar (1) – Gerard – Arnau (7) – Ricard – Toni (1) – Adrià - Cesc

Els vilanovins cauen davant el Sant Joan Despí per culpa del seu pobre joc d’atac, davant una molt bona defensa dels visitants.

Tot i que en els primers minuts semblava que els locals li disputarien la victòria al segon classificat, ben aviat es va veure que no tenien un bon dia en atac. Doncs malgrat van començar el partit segurs en defensa, en atac es succeïen les errades, primer per culpa dels bons porters visitants, i després ja el joc d’atac de l’equip es va anar tornant més i més lent i previsible. En el minut 26 el lluminós assenyalava un aclaparador 4-13, i nomes un temps mort a manca de quatre minuts pel descans, va activar una mica l’atac local i va permetre anotar un parcial de 3-1 i arribar al descans amb el resultat de 7 -14.

Ens els primers minuts del segon temps, va seguir la millora dels vilanovins i així la diferència en el minut 6 encara s’havia reduït d’un gol més (12–18). Malgrat tot, els visitants, amb més ofici i força, tornaven a trencar el partit, i portaven les diferències fins els 12 gols (15-27). Tot i els canvis en el sistema ofensiu, els vilanovins ja no varen entrar en el partit i queien finalment per un clar 19- 33

En resum, fluix partit en atac dels blaus davant un equip molt potent, deixant com a nota positiva el bon treball defensiu i les 10 aturades de Franc, i en la part negativa, la poca fluïdesa en l’atac que va provocar que la pilota no circulés amb eficàcia i per això ni extrem ni pivots van tenir gaires oportunitat d’anotar.

La propera setmana últim partit de la primera volta davant el CHR Cornellà, dissabte al pavelló del Garraf.