CHVNG Hipersimply - H. Lleida Pardinyes B 30-18 (SM)

L'HIPERSIMPLY DONA UN PAS CAP L'ASCENS

Còmoda victòria de l'Hipersimply davant del Pardinyes en un partit dominat a plaer pels blaus i que serveix per consolidar-se a la segona plaça de la classificació i deixant a sis punts al quart classificat, en una categoria on els tres primers pugen directament.

El partit es va iniciar de forma estranya, lent i sense tensió per part dels dos equips, fet que provocà que el marcador al minut cinc mostrés un trist empat a un gol. Però de sobte els blaus van revifar i amb un parcial de cinc a cero, ja van posar la directa cap i en cap moment van veure perillar el triomf. El rival era incapaç d'inquietar als vilanovins que controlaven el joc i el marcador a plaer per arribar al descans amb un clar 15 a 7 a favor.

La segona part no va tenir gaire historia, els blaus es van dedicar a fer passar els minuts sense fer res de l'altre mon i els visitants en cap moment eren capaços de donar la volta a la situació. Al final del matx, 30 a 18 per a l'Hipersimply i dos punts més al sarró.

La setmana vinent, l'Hipersimply ha ajornat el seu partit davant del líder, l'Egara i per tant el següent partit serà el proper dia 21 enfront l'Agramunt, al Pavellò del Garraf.