CHVNG Hipersimply - C. H. Sant Llorenç/Sant Feliu 36-27 (JM)

BON INICI DE LA SEGONA VOLTA PEL JUVENIL

CHVNG Hipersimply – 36

CH Sant Llorenç de Sant Feliu – 27

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (8)  – Pere (1) –  Kirian (6) –  Ivan (2) – Martí (2) – Omar (3) – Gerard (2) – Arnau (3) – Ricard – Adrià (3) – Marc (6)

Els vilanovins assoleixen ena nova victòria davant el Sant Llorenç, equip amb el que havien empatat a l’inici de la lliga i que estava situat només un punt per sota dels blaus.

Després d’uns primers minuts molt igualats, amb un bon treball tant ofensiu com defensiu per part d’ambdós equips, tot feia esperar que, tal i com havia passat en els anteriors enfrontaments entre els dos equips, la igualtat en el marcador fos la tònica del partit. Malgrat tot els vilanovins amb una defensa força agressiva envers la pilota arribaven al minut 12 amb un avantatge de dos gols. La feina de desgast dels primers minuts va tenir un fruit espectacular, doncs els nois del CHVNG estripaven totalment el partit amb un parcial de 10-0, amb cinc dels gols de contraatac, que els donava 12 gols d’avantatge i pràcticament sentenciava el partit a manca de cinc minuts pel descans.

Tot i que ell visitants van provar d’entrar novament al partit, els resultat al descans era de 19-10. En el segon temps, malgrat un bon inici dels visitants, que es posaven només set gols per sota (20-13), ben aviat els locals van deixar clar que no volien sorpreses i van mantenir tot el temps el control del marcador i així les diferències es van mantenir estables entre els vuit i deu gols. Al final, empat en el parcial de la segona part (17-17), i merescuda victòria local per un clar 36-27.

Importants els 10 gols de contraatac, que deixen clar el bon treball tant defensiu com dels porters, destacant en Franc, amb deu aturades. Novament, els gols molt repartits entre tots els jugadors, gracies al bon treball col·lectiu en atac, i, com sempre, la bona aportació dels jugadors cadets convocats pels tècnics del juvenil.

La propera jornada no hi haurà partit, ja que arribem a la jornada de descans.