CH BCN Sants UBAE - CHVNG Hipersimply 20-16 (CF)

CADET FEMENÍ : MÍNIM EQUIP, MÀXIM RENDIMENT

Alineació: Alba Pérez (10), Elba Guasch (11), Patricia Lucas (12), Alicia Torrejón (13), Francesca Aguilar (p) (16), Laura Roldán (18), Lenda Victorio (14).

Partit dirigit per Jonathan Rodriguez. Últim partit de la 1ª Fase amb nombroses baixes causades per la grip. Aquest partit es pot dividir en quatre parts; dues a la primera part i dues a la segona.

Vam començar una mica espesses al terreny de joc. En atac no teníem les idees clares i en defensa no ho fèiem malament però, ens encaixaven un gol cada dos minuts, parcial 6-0. En el minut 12 el Míster demana temps mort per corregir algunes coses i les nostres reaccionen amb una millor defensa i sobretot, un bon atac, parcial 0-4 en tres minuts. Els següents minuts van ser una successió d’atacs i bona defensa dels dos equips. Les nostres groguenques van aguantar la diferència de 2 per sota fins als últims segons que in extremis ens marcaren un gol. 12-9.

Inici de la segona part com va acabar la primera part, molt lluitat pels dos equips. Bona defensa vilanovina i molt més centrades en atac. Les nostres aguantaven bé els atacs barcelonins molt a pesar de no tenir cap recanvi a la banqueta. La diferència de 3 per sota la vam aguantar fins que en l’últim minut ens van fer un gol que no van poder aturar.

Enhorabona noies, seguiu treballant, els fruits vindran.

Lluminós final 20-16.